Hťt netwerk van
dietisten in het
bedrijfsleven

Over VoeDNet

VoedNet staat voor diversiteit en herkenning. De diversiteit in werkveld, functies, bedrijven en ambities biedt ruimte om te leren en geÔnspireerd te worden. Herkenning wordt gevonden in de commerciŽle inslag waarmee de meeste werken, maar wel altijd met de integriteit van het oorspronkelijke beroep van diŽtist: kwaliteit, juiste informatie, wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid tav de maatschappij.

Doelstellingen

1. Als Netwerk: profilering van de diŽtist in het bedrijfsleven, intercollegiale toetsing, waarborging van het beroep diŽtist binnen de industrie.
2. Als lid van het netwerk: kennis uitwisselen, erkenning als diŽtist binnen haar eigen werkveld, naamsbekendheid binnen haar eigen werkveld, persoonlijke ontwikkeling, meningen toetsen, zodat de diŽtist op een verantwoordelijke en maatschappelijke wijze haar beroep (binnen de voedingsmiddelenindustrie) kan uitoefenen.
3. Tevens dient het netwerk als klankbord voor de leden onderling, men attendeert elkaar op trends, workshops. Leden kunnen elkaar zover dat mogelijk is ondersteunen bij problemen, vraagstukken en van elkaar succes leren en stimuleren elkaar.